maandag 23 mei 2016

LanaLotta op vakantie

Een tijdje geleden - in de paasvakantie - ging LanaLotta op vakantie.Op voorhand keken we ernaar uit: een weekje er tussenuit, genieten van zon, rust, zee en elkaar. Maar toch konden we het niet laten; we namen onze naaimachine mee... Of beter gezegd, er gingen 6 naaimachines mee en daarnaast ook meters stof, patroonpapier en naaigerief in grote getalen ...Want jullie weten intussen al langer dat niet alleen Heleen en Veerle gebeten zijn door het naaivirus, maar dat ook Karen graag naait en dat we stilletjesaan ook onze kinderen aan het besmetten zijn. Zelfs ons moeder, die al jaren geen naaimachine had aangeraakt, hebben we terug de kriebels kunnen bezorgen.

Dus naast heerlijke strandwandelingen, uitgebreid joelen in de speeltuin, uren zwemplezier in het zwembad, samen koken en vooral strandkastelen bouwen, brachten we ook wat tijd achter de naaimachine door om onze eigen kleerkasten aan te vullen.
Projecten werden overlegd, patronen uitgetekend, stoffen geknipt, maar er werd vooral gestikt!
Er rolden zomerse truitjes, pyjama's, t-shirts, waszakken, kussenslopen, (strand)tassen,  en nog veel meer van onder onze naaimachines.  En kregen enkele kinderen zelfs bereid om een kleine fotoshoot te houden met de kleren die we deze vakantie naaiden... 

Je ziet het... LanaLotta is niet enkel Heleen en Veerle, maar een team van groot en klein, jong en oud, die ons helpen en steunen waar ze maar kunnen. Want geef toe... Wie mag er zijn werk meenemen op vakantie en krijgt dan ook nog met veel enthousiasme bijval?
Wij prijzen ons gelukkig!

2 opmerkingen :

  1. De laatste foto is geweldig! Wat leuk dat jullie iedereen mee op sleeptouw kunnen nemen. Zelfs op vakantie :)

    BeantwoordenVerwijderen