maandag 1 december 2014

Zelfgemaakte kerstcadeau's

Zoals de laatste jaren zullen er ook dit jaar zelfgemaakte kerstcadeau's liggen onder de kerstboom van onze familie.


Hoewel iedereen enthousiast is over dit plan, zijn er ook enkele kritische noten: "wat moet ik maken?", "veel werk", "ik krijg liever speelgoed"…). En dus ook dit jaar kwam er een discussie over wat er in de categorie 'zelfgemaakt' valt en hoe rekbaar dit begrip wel is.

Moeten we het echt zelf maken of is een boek over zelfmaak ook goed? Ja natuurlijk, zeggen de handwerkliefhebbers want bladeren en lezen in zulke boeken geeft nog meer inspiratie en dat is misschien wel interessant voor de kerst van het jaar erop.
Is een kookboek ook goed? Ja, lekker! Niet iedereen houdt van handwerken of draagt graag een gebreide sjaal.
"En een puzzel?", vraagt een kleine wijsneus. Die maak je toch ook zelf?

Afin, werk aan de winkel dus.Wij gaan de komende maand hier (mogelijke) cadeautjes posten. Veel uitleg over wie het zal krijgen zal er niet bij zijn en ook niet alles hiervan zal bij ons onder de boom liggen. We willen het ook nog wat spannend houden voor onze familieleden.Misschien geven jullie ook zelfgemaakte cadeau's dit jaar.
Als je zelf iets mooi gemaakt hebt, mag je er ons altijd een foto van bezorgen. Dan plaatsen wij het ook op onze blog. Zo kunnen we nog meer inspiratie de wereld insturen.

Patroon Hoodie: Stof voor Durf-het-Zelvers 1
Sweaterstof: LanaLotta
Workshop Hoodie: LanaLotta


1 opmerking :

  1. Wij geven ook zelf gemaakte cadeaus met de vriendinnen, heerlijk om te zien hoe iedereen creatief kan zijn om haar/zijn eigen manier.

    BeantwoordenVerwijderen