zaterdag 20 december 2014

Prettige feestdagen!


De laatste dagen van het jaar worden ingezet... Iedereen is naarstig op zoek naar leuke, creatieve en originele pakjes. Of misschien ben je volop bezig met het zelf maken van je cadeautjes...  Wij alleszins wel!

Wij zijn open tijdens de feestdagen
Om je daarin te helpen, is de winkel ook tijdens de feestdagen open. Op Kerstdagen Nieuwjaar schuiven we natuurlijk mee aan aan de feesttafel en ook op woensdag 31 december en vrijdag 2 januari zijn we uitzonderlijk een dagje gesloten...
Maar om het goed te maken, doen we ook op zondag 21 december de deur open van 11 tot 17u. Die dag kan je ook in het naaiatelier terecht voor je last-minute cadeautjes of je feestjurk.
Samengevat is de winkel open op deze dagen:
- zondag 21 december van 11 tot 17 u
- woensdag 24 december van 10 tot 16 u
- vrijdag 26 en zaterdag 27 december van 10 tot 17 u
- zaterdag 3 januari (solden)

Fijne feestdagen!
2014 is voorbij gevolgen.... Voor ons een jaar met vele nieuwe uitdagingen, maar een jaar waar we intens van genoten hebben.
Daarom een gemeend 'dankjewel!' voor het warme welkom waarmee onze winkel onthaald werd in Leuven, de leuke momenten in ons naaiatelier, het enthousiasme in onze winkel en de massale aanwezigheid op onze workshops. Bedankt om samen met ons van LanaLotta een gezellige plek te maken. 
We wensen jou alvast voor 2015 een jaar vol nieuwe projecten, veel inspiratie en vooral veel naaiplezier! We kijken ernaar uit om je ook volgend jaar verder te helpen met je naaiprojecten en zijn benieuwd naar je creatieve uitspattingen. 
Geniet van de feestdagen! 
Heleen, Veerle en Karen van LanaLotta

Geen opmerkingen :

Een reactie posten