woensdag 3 mei 2017

Wij zijn verhuisd! Tijd voor feest!

Na 3 jaar trokken we afgelopen weekend voor een laatste keer de deur van onze winkel op nummer 174 in de Diestsestraat (Leuven) dicht.

Het was er niet groot. Vooral tijdens een workshop was het een beetje puzzelen om iedereen een plekje te geven. Maar het was er wel gezellig! Wij houden er mooie verhalen en herinneringen aan over, bedankt iedereen!

Intussen hebben we alles verhuisd naar onze nieuwe winkel een beetje verderop in de Diestsestraat op het nummer 157 (meer richting centrum). Wij kozen voor meer ruimte, meer overzicht, maar vooral voor nog meer gezelligheid.De verhuis en de verbouwingen waren een heus karwei (we deden alles zelf!). Het waren spannende dagen maar het is gelukt!

Tijd voor feest dus ;-)

Openingsfeest op 4-5 en 6 mei

Op donderdag, vrijdag en zaterdag (4,5 en 6 mei) vieren we onze nieuwe winkel met een lekker drankje en hapje van 10-17u.
157winkel.jpg

Maar er is meer:

25% korting
Speciaal voor deze gelegenheid geven we 25% korting op alle viscose en gebreide stoffen. Zo kan je alvast beginnen met het maken van zomerse blousjes, jurken, topjes, truitjes.... De zomer kan beginnen!
-25%.jpg

Deze kortingen krijg je ook in de webshop. Gebruik code '157'.

Doe mee aan onze wedstrijd! 
Spring deze week binnen in Diestsestraat 157, hef samen met ons het glas en neem ondertussen deel aan onze wedstrijd.
Wie weet win jij wel € 75,00 shoptegoed!

I sew, what's your superpower? 
Wil jij een coole shoppingbag van LanaLotta met een originele naaiquote? Bij aankoop* van € 50,00 in onze nieuwe winkel (aan stoffen en fournituren) krijg je van ons een unieke zak.

I SEW2.jpg
* zolang de voorraad strekt, enkel bij aankopen in de winkel in de Diestsestraat 157.

Tot binnenkort!!

3 opmerkingen :

  1. Oh, new and improved! Dat het er een gezellige stek uit ziet. Ik kom binnenkort wel eens langs 😝

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ziet er super uit! Spijtig wat ver om zomaar binnen te springen. Maar denk dat ik er speciaal eens een dagje Leuven van ga maken! 😀 Veel plezier in jullie nieuwe stekje!

    BeantwoordenVerwijderen