donderdag 29 oktober 2015

Een Julia voor een eenwielerfanate

Dit is Lisa, net 9 jaar.

Een schat van een kind, dol op haar vriendinnen, haar konijnen, rekenen, strips, piano maar … vooral zot van haar eenwieler!


Elke week kijkt ze uit naar vrijdag, haar vaste eenwielerles van de Circusschool in Leuven.

In het begin moest ze even doorbijten en veel oefenen voor ze er in slaagde om op het zadel te blijven zitten. Intussen gaat het vlot, eenwielert ze op straat en zelfs in de tuin.Het is heerlijk om ze op straat bezig te zien, vakkundig alle hindernissen of andere personen ontwijkend. Ze lijkt niet op te merken dat ze bewonderend wordt bekeken. Maar als je goed kijkt, zie je toch die trotse glimlach op haar gezicht.


Bij elke hobby hier in huis hoort een aparte tas, etui of zelfs een bepaald kledingstuk, zoals een vaste tas voor de muziekles en een andere voor de kunstacademie, de jogging voor de tennisles…
Daarom maakte ik voor Lisa een eenwieler t-shirt. En welke t-shirt geeft nu zalig veel bewegingsvrijheid, ideaal voor een circusmeid? Een Julia natuurlijk. Deze keer in een heel toepasselijk stofje: de eenwielers in biokatoen van Birch. Deze versie maakte ik wel zonder zakken. Lisa wil alleen truien met zakken maar deze keer ging ik voor de uitzondering: eenwieleren met je handen in je zakken, dat leek me niet zo'n goed plan.  
Stof: biokatoen van Birch bij LanaLotta


1 opmerking :

  1. Ik zou haar ook vol bewondering en verwondering bekijken hoor!Toffe en toepasselijke Julia.

    BeantwoordenVerwijderen