zondag 28 juni 2015

Nieuwe workshops - solden vanaf 1 juli!

De nieuwe workshops staan online!

We hebben ons best gedaan om zoveel mogelijk naar jullie te luisteren. Naast een aantal vaste workshops waar nog steeds veel vraag naar is, hebben we ook een aantal nieuwe workshops op het programma gezet.

We kregen leuke commentaren op onze laptoptas, en planden hem meteen in. Op net dezelfde manier maar met andere afmetingen kan je later evengoed een weekendtas, een verzorgingstas of een sporttas maken. Wil je er graag bij zijn, hou je agenda vrij op 10 en 24/10 en schrijf je snel in!

Voor het eerst gaat LanaLotta ook vreemd en nodigt Joana van Rojo uit voor een workshop. Zij leert jullie haar eigen versie van de 'Infinity dress', de jurk die je op heel veel verschillende manieren kan dragen. Zorg dat je erbij bent op 19 september.

T-shirts hebben jullie al aardig onder de knie. Nu gaan we een stapje verder. Intussen zijn de polo t-shirts helemaal in, je komt ze overal tegen. Dat kunnen wij ook! We verwachten je op donderdag 8 oktober.

Deze en nog veel meer workshops vind je nu op onze site, zowel voor volwassenen als voor kinderen. Maar hou onze website ook de komende weken in het oog, want we plannen nog meer workshops. 
workshops LanaLotta.jpg

Solden! Solden! Solden! 

Het is weer zover... de koopjesperiode is aangebroken. Ook bij LanaLotta kan je je slag slaan... Heel de maand juli kan je in de winkel terecht voor buitenkansjes. Online vind je ze natuurlijk ook.

Zomervakantie

Ook wij nemen even vakantie in de zomer. De eerste 3 weken van augustus (van 2 tot 24 augustus) sluiten wij de deuren. Maar nog heel de maand juli kan je bij ons terecht voor workshops of in het naaiatelier. In enkele van onze kinder- en tienerworkshops is nog plaats.
We wensen jullie fijne zomermaanden!
tot binnenkort!

Geen opmerkingen :

Een reactie posten