woensdag 18 maart 2015

Moet er nog een Julia zijn?

Die Julia's van Compagnie-M... ze worden gesmaakt bij onze meisjes.Mama Karen legde er twee (waarom maar ééntje maken als je er ineens twee kan maken) voor dochter Stin onder de kerstboom. 

Ook Heleen kreeg er eentje, want Julia is er niet alleen in kindermaat.Maar daar bleef het niet bij. Lisa en Kaat bestelden er elk ook een. Dus gingen we aan de slag.En omdat we zelf nog altijd een beetje van variatie houden kreeg elk van hen hun eigen afwerking; een gevouwen kraag, een boothals, een verborgen buidelzak... we gingen in op al hun wensen. Gewoon... omdat het kon en omdat het leuk is.Zin gekregen om ook zo'n Julia te maken? Het patroon kan je hier bekomen. Of volg je hier liever een workshop over? Dat kan ook; LanaLotta organiseert op zaterdag 28 maart een Julia-workshop. Meer info vind je op onze site.

Sweaterstof en tricot van LanaLotta.4 opmerkingen :

 1. Super mooi zijn ze.Ik hoop echt dat ik ooit eens tot bij jullie geraak om een workshop te volgen maar ik werk zelf regelmatig in het weekend en heb mijn kinderen om het weekend wat altijd een heel gepuzzel is.Doen jullie geen workshops in de week voor volwassen?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja hoor, kijk maar eens op onze site: http://www.lanalotta.be/c-2763328/workshops/

   Verwijderen
 2. Superleuk! Ik ga morgen op naaiweekend en zou er ook graag eentje maken. hopelijk lukt het en anders zal ik zo'n worskhop moeten volgen. :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. supertof!!! De foto's spreken boekdelen ;)

  BeantwoordenVerwijderen