donderdag 23 oktober 2014

LanaLotta Beste Nieuwkomer in Leuven?

'Beste Nieuwkomer in Leuven'?
We zijn vereerd bij LanaLotta. Vorige week werden we met onze stoffenwinkel en naaicafé in Leuven genomineerd tot 'Beste Nieuwkomer'. Dit is geweldig nieuws!
Het zou helemaal te gek zijn, mochten we ook verkozen worden en deze titel een heel jaar mogen dragen.

En daar kunnen jullie ons bij helpen: stem hier op ons, stem ook voor een 'Beste ambassadeur' en voor de 'Grootste glimlach' van Leuven. Je maakt kans op een leuke belevenis in Leuven.

Om deze nominatie te vieren organiseren we op onze Facebookpagina speciaal voor deze gelegenheid een give away, neem maar eens een kijkje. Zin in een weekendje heerlijk shoppen?
Dit weekend komen er maar liefst 93 webshops bij elkaar in Bokrijk op 25 en 26 oktober.
PopUpVillage organiseert er de 3e editie van deze gezellige webshopbeurs. En LanaLotta is erbij! En dit keer niet alleen met stoffen en fournituren, maar ook met DIY-wolpakketjes. Zo kan je je wagen aan je eigen sjaal of muts voor deze winter. 

We kunnen uiteraard niet alle stoffen meebrengen. Wil je zeker zijn dat we net dat stofje van je dromen mee hebben,  bestel het gerust op voorhand (voor vrijdag 16u wanneer je op zaterdag langskomt, en voor zaterdag 16u als je op zondag de beurs bezoekt). We brengen het graag voor je mee. 

Op 15 en 16 november vind je ons terug op de 12e editie van Petit Bazaar in het ICC in Gent. Ook voor die beurs kan je je bestelling doorgeven. We zorgen dan dat het klaarstaat voor jou. Wil je meer weten over dit evenment dat de hipste webshops samenbrengt onder één dak, klik dan even door op deze link


De winkel in Leuven is op zaterdag 25/10  en 15/11 open, hou er echter rekening mee dat een aantal stoffen op de beurs zullen liggen. Die dag kan je ook enkel cash betalen in de winkel. 

Nieuwe workshops?
Ze komen eraan, de nieuwe workshops! Hou begin november de website in de gaten, dan zetten we ze online. 

2 opmerkingen :

  1. Normaal gezien ga ik zaterdag naar Bokrijk komen!!En ben benieuwd naar jullie workshops want indien het uitkomt wil ik er best wel eens voor naar Leuven rijden,toffe stad om te shoppen weet ik sinds deze zomer.

    BeantwoordenVerwijderen