Pagina's

donderdag 20 maart 2014

Kamsnaps gebruiken

Kamsnaps zijn de nieuwe drukknoopjes. Ze zijn van plastic en bestaan in heel veel kleurtjes. En wat er vooral zo leuk aan is: het is heel eenvoudig om ze te plaatsen.

Een tutorial voor wie nog twijfelt.

1 setje Kamsnaps bestaat uit 4 onderdelen: 2 caps, 1 pocket en 1 stud.
Op de foto zie je telkens eerst de kant die nog ziet als de Kamsnaps in elkaar zitten, eronder de binnenkant.Zo zien ze eruit als je ze in elkaar legt, nog voor je de tang gebruikt.


Bij het plaatsen van de Kamsnaps duw je eerst de cap door de stof. Dit gaat vrij gemakkelijk want het puntje is vrij scherp. Mocht het toch niet lukken, kan je eerst een gaatje prikken met de 'prikker' die meegeleverd werd met de tang.
Je legt nu de stud op de goede manier op de cap, controleert of je de juiste mal in de Kamsnapstang hebt gestoken (LanaLotta werkt met T5)


en druk het met de Kamsnapstang dicht. 


De cap zit in de zwarte mal. 


Je doet nog eens hetzelfde met cap en de stud op de andere kant en je bent klaar!


5 opmerkingen:

 1. Soms kom je terecht op een blogje dat je nog niet kent, doorloop je de laatste berichten en vind je alles even leuk en dit is er zo eentje voor mij, helemaal mijn ding! Proficiat met je leuke blog. Kom je ook eens kijken bij mij? Pippelien.blogspot.be

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een duidelijke uitleg + mooie foto's. Ik denk dat u me hebt overhaald -)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Bedankt voor je DIY! Ik heb met de tablet naast me zonet mijn eerste kamsnaps gezet! Super!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik heb vandaag met jullie uitleg van de kamsnaps in mijn speurneuzentasje gedaan en het is 100% gelukt.De stofjes waren heel leuk om mee te werken.Tof jullie op de beurs in Genk te zien.Misschien zin om eens op mijn blog te komen reageren/kijken? ikmaakhetzelf.blogspot.be

  BeantwoordenVerwijderen
 5. kamsnaps geplaatst zoals hier uitgelegd, ze sluiten wel maar gaan niet meer open, veel gesukkeld met de nagel ertussen lukt het eindelijk maar een kind kan ze zeker niet openen. weet iemand wat er fout loopt??

  BeantwoordenVerwijderen